Welkom op de site van de Hengelsportvereniging Tynaarlo Vries

20 april     Geen op of aanmerkingen binnengekomen op ALV "digitaal"

Er zijn geen vragen gesteld, op of aanmerkingen gemaakt op de digitale algemene ledenvergadering over het jaar 2020. De stukken aangaande 2020 zijn geplaatst op de pagina archief

 

13 april     Geen versoepeling coronamaatregelen

Tijdens de persconferentie op 13 april 2021 over de coronamaatregelen, zijn er door het kabinet geen versoepelingen aangekondigd voor de sport en daarmee voor de wedstrijdvisserij.

De huidige regels om de pandemie te bestrijden blijven voorlopig nog onveranderd. Het kabinet wil de komende drie maanden de samenleving gaan openen afhankelijk of het aantal besmettingen en ziekenhuisopnamen afneemt.

Er zijn 6 stappen geformuleerd in het Openingsplan. Op 20 april wordt besloten of de 1e stap kan worden ingezet, waarmee bijvoorbeeld de avondklok wordt afgeschaft. 

In stap 2 is de sport pas aan de beurt. Dit betekent concreet dat het niet mogelijk is om wedstrijden te vissen; in ieder geval niet tot en met 10 mei 2021.

De aangevraagde verenigingswedstrijden tot en met 10 mei zijn inmiddels afgewezen in het VWRP, het VisWedstrijd Registratie Programma.

Hier vind u een uitgebreidere beschrijving van de maatregelen en kunt u het stappenplan vinden.

 

30 maart      Algemene Ledenvergadering "digitaal"

In verband met de wereldwijde Covid-19 pandemie heeft het bestuur ervoor gekozen om de ledenvergadering “digitaal” te houden dit jaar. De opzet is als volgt:

• Alle leden die de afgelopen 5 jaar op de fysieke ALV geweest zijn krijgen het jaarverslag, voor zover mogelijk, digitaal toegestuurd.
• Tevens komt er een melding op de site te staan waar men het jaarverslag kan opvragen.
• Tot en met 13 april 2021 kunnen er vragen gesteld worden via de mail naar: info@hsvtynaarlovries.nl Deze vragen zullen gebundeld worden, en beantwoord door het bestuur binnen een termijn van 4 weken. Deze antwoorden zullen vervolgens weer rondgestuurd worden.
• We hopen op deze manier toch enigszins eenieder op de hoogte te kunnen houden van het afgelopen jaar en aangaande 2021 in deze rare tijden.

Hopende op uw begrip en in afwachting van respons.

 

11 maart      Gratis jeugdvergunning

Ben je niet ouder dan 14 jaar (peildatum 1 januari) en vis je nooit met meer dan één hengel? Dan kun je GRATIS een jeugdvergunning van onze vereniging aanvragen, uitprinten en binnen 10 minuten kun je aan de waterkant zitten!

Deze gratis jeugdvergunning is geldig voor het Maatschappijgat te Tynaarlo, de vijvers in Vries: Esveen, Groenkampen, De Fledders, Kerspel, Soltstede, Diepsloot, Klaverkampen en al het water waarvan het visrecht ligt bij

hengelsportfederatie Groningen Drenthe en Sportvisserij Fryslân (zie VISplanner.nl).

Dus ben jij niet ouder dan 14 jaar en vis je nooit met meer dan één hengel? 

Vraag dan hier je gratis jeugdvergunning aan!  Adres voor de link mocht deze wegvallen: https://www.vispas.nl/#!/?documentid=20&hsvid=222

 

11 januari      Mogelijkheid tot het zelf afdrukken van uw lidmaatschapskaart 2021

Bij deze de mogelijkheid om uw lidmaatschapskaart 2021 zelf te printen. Klik daar voor hier. Print deze op A4 dubbelzijdig. Helft afknippen en dubbelvouwen. Voor de leden die geen printer hebben, of dat het niet lukt kunnen we deze alsnog per post toesturen. Dan graag even een mail naar: info@hsvtynaarlovries.nl.